Een kaartje in je brievenbus krijgen, hoe leuk is dat? Ik vind het in ieder geval heerlijk om papieren post te krijgen. Voor alle plantenliefhebbers heb ik daarom een serie ansichtkaarten en posters ontworpen, waarmee je iemand kunt verrassen. Hou je ze liever zelf? Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken om je interieur mee op te fleuren.

Naast mijn planten houd ik ook erg van tekenen. Een paar weken geleden besloot ik deze twee hobby’s te combineren en een serie illustraties te maken met onderwerpen die waarschijnlijk heel herkenbaar zijn voor iedere liefhebber van kamerplanten en stekken.

Uniek design

Alle kaarten en posters zijn zelf ontworpen en gedrukt op stevig sulfaatkarton. Door de dikte van het papier zijn ze ook geschikt om zonder lijst neer te zetten, wel zo gemakkelijk. De ontwerpen komen waarschijnlijk bij elke plantenliefhebber wel eens langs: een veel te volle vensterbank of winkelkar en overdreven vaak je stekken controleren om te zien of er al iets gebeurt. Zo zijn er nog veel meer herkenbare taferelen te bedenken, dus ik ben al weer druk bezig met het ontwerp van nieuwe kaarten. Heb je leuke ideeën? Laat het me vooral weten!

Bestellen

Wil je (een set) kaarten of posters bestellen? Dat kan heel gemakkelijk in mijn webshop.

  • Stevige ansichtkaarten en posters, 350 grams sulfaatkarton
  • Ansichtkaarten A6-formaat, posters A4-formaat
  • Betaling met iDEAL, Bancontact of creditcard
  • Vanaf € 10,- gratis verzending in Nederland

close

Meld je aan voor de nieuwsbrief met tips van Plantleven

Marita
Hoi! Ik ben Marita en op mijn blog vind je tips over een leven vol planten, van kamerplanten en stekken tot (balkon)tuinieren. Ik wil je laten zien dat dat helemaal niet zo moeilijk is: plantenkoorts is nergens voor nodig. Binnenshuis leef ik me uit met een groot aantal kamerplanten en stekjes en onze tuin – nu nog een groot grasveld – wil ik omtoveren naar een plek vol leven, met inheemse planten, veel vogels en een eigen moestuin. Vragen, opmerkingen, tips? Neem contact op via marita@plantleven.nl!

Mijn tips voor tuinierproducten

Dit vind je misschien ook leuk

2 Reacties

  1. Hoi Marita, ik kwam bij jouw ansichtkaarten en posters uit via de Facebookgroep kamerplanten & stekjes. Wil even zeggen hoe leuk ik ze vind en ga vooral zo door! Groetjes, Nienke

    1. Hoi Nienke, wat leuk om te horen! Dankjewel voor je reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in Kamerplanten